Marijke Heetveld

Ervaring
Al meer dan 25 jaar begeleidt Marijke mensen bij het verhogen van hun kwaliteit van leven. Sinds 1991 is zij verbonden aan Venwoude en stelt zij haar leven in dienst van de zoektocht ‘waarvoor ben ik hier’ en ‘hoe werkt dat met mij en het bestaan’. Hiermee is zij meer en meer beschikbaar geraakt voor de puls van het leven.

Marijke ziet haar leven als één grote leerschool waarin zij zich laat inspireren door diverse spirituele leraren om het ‘ruimere perspectief’ in zichzelf te blijven voeden.

Haar brede levenservaring neemt ze als een rode draad mee in alles wat ze doet. Daarnaast bouwt ze voort op de deskundigheid die ze heeft verworven in haar studie Andragologie, haar opleiding tot trainer/therapeut Emotioneel Lichaamswerk en haar opleiding als Re-Attach therapeut.

Meer over Marijke op haar website.

Wat anderen zeggen over Marijke

Toegewijd
Marijke is liefdevol toegewijd aan mensen die op haar pad komen, met als effect dat ze zich weer verbonden weten met hun innerlijke potentie. Dat bereikt ze door samen praktische en creatieve wegen te zoeken naar een speels en betekenisvol leven, afgestemd en in dienst van het grotere geheel waar we allemaal deel van uitmaken.

Je kunt op haar rekenen
Marijke vindt haar weg in de diversiteit van de dingen. Ze is zelf haar eigen weg gegaan en dat draagt ze ook uit: ‘Doe wat klopt, doe wat past.’ Op het hoogste niveau betekent dat: ‘Je moet gewoon je leven leiden – leef je leven!’ Dat is ook de kracht die zij levert op acute momenten als er echt iets nodig is. Daar kan iedereen op haar rekenen.

Het is zoals het is
Ze leeft vanuit een diep weten dat ‘het is zoals het is’. Dat herkent zij in mensen en mensen herkennen het in haar. Wat er speelt, krijgt de volle aandacht die het nodig heeft. Daarin weet de ander zich gezien en gehoord. Het is onpersoonlijk en gaat gepaard met een heel precies vermogen om zich te laten raken. De wijze waarop zij daarover contact maakt, lijkt bijna alsof het niks is, maar het is heel veel.

Levenslessen
Marijke heeft duidelijk haar lessen geleerd uit alles wat ze in haar dagelijks leven van jongs af aan mee heeft mogen maken. Ze is als het ware de grootmoeder van het leven, die ten aanzien van alle facetten van het leven die lessen door weet te geven.

Aanwezigheid
Marijke heeft een divine pride in relatie tot hoogstaande uitgangspunten, waarden en principes en weet dat van moment tot moment en tot in de details tot zijn recht te laten komen. Ze heeft een duidelijke centering, wat vertrouwen geeft.

Ze heeft een hartverwarmende gevoeligheid die heel openend is en tot nederigheid en bescheidenheid stemt. Marijke leeft haar leven vanuit een grote betrokkenheid, alles gaat haar aan het hart. Daarmee is ze vol aanwezig.

Naar boven