DagOpening

Sinds jaar en dag komen op Venwoude bewoners en gasten dagelijks samen voor de dagOpening in de Piramide. Hier heb je de gelegenheid om iets dat in je dagelijks leven speelt, in te brengen en daar samen met een ervaren facilitator naar te kijken om het in een ruimer perspectief te plaatsen. In de kern gaat het altijd om een universeel menselijk thema waar alle aanwezigen zich in kunnen herkennen. De uitwerking van dit moment van gezamenlijke bezinning blijft vaak door de hele dag heen voelbaar.

Iedereen die wel eens een training of retraite op Venwoude heeft gedaan, is welkom als gast op de dagOpening.

Begeleiding
Marijke, Mauk of Pauline faciliteren om beurten de dagOpening. Vanuit de diepte van hun volle aanwezigheid en hun jarenlange ervaring op het pad van bewustwording en ontwikkeling laten ze hun licht schijnen op de thema’s die mensen inbrengen, in nauwe samenspraak met de betrokkenen.

Praktisch
De dagOpening vindt elk weekend, op vrijdag, zaterdag en zondag, plaats tussen halfnegen en negen uur op de eerste verdieping van de Piramide op Venwoude. Tussen 08.15 uur en uiterlijk 08.25 uur kun je naar boven (schoenen uit) en een plaatsje zoeken. Er zijn meditatiekussens, backjacks en stoelen.

Teruglezen
Wekelijks wordt een uitgeschreven dagOpening verstuurd via de mail. Kijk hier voor het teruglezen van eerdere dagOpeningen.

Naar boven